Gewichtsconsulenten Bollenstreek
all-fruit
Marja Dechesne
marja

Half januari 2011, een advertentie in een weekblaadje. “Gewichtsconsulente kan je helpen met afvallen, sporten bij Aarts Lisse en gezond eten”. Ik belde, en kreeg een zeer enthousiaste Jacqueline aan de telefoon. De eerste afspraak werd gemaakt. Ik wilde veel afvallen en ik wist dat dit niet zomaar ging lukken.

De eerste keer dat ik bij Jacqueline kwam raakte ik, mede door haar enthousiasme, zo geïnspireerd dat het laatste restje twijfel verdween of ik het wel kon, zoveel afvallen. De weekmenu’s zijn goed te volgen, ze zijn lekker en je hebt geen honger.
Jacqueline inspireert mij door mijn wekelijkse bezoeken, waarin ik word gewogen en ik adviezen en tips krijg, maar ook door met mij mee te sporten en samen met mij een les spinning te volgen. Haar enthousiasme bracht ze op mij over.

Dit betekent voor mij dat ik nu bijna 30 kilo ben afgevallen en dat ik er bijna ben. Sporten vind ik fantastisch en ik zit lekkerder in mijn vel. De combinatie sporten en gezond eten onder de begeleiding van Jacqueline heeft voor mij gewerkt!!

Marja Dechesne

marjaopweegschaal