Gewichtsconsulenten Bollenstreek
all-fruit
Marcia de Wit
marcia

September 2010,

Na een heerlijke zomer kwam ik tot de conclusie dat ik weer was aangekomen. Dit alles door alle heerlijke dingen van het leven: Genieten met familie en vrienden, feestjes met prosecco, wijn en lekker eten! Helaas voelde ik mij hierbij niet lekker. Het was lastig om leuke kleding te kopen en ik voelde mij alleen maar DIK.

Samen met 2 vriendinnen zijn wij gestart met de cursus afslanken bij Jacqueline.
Allereerst vond ik het helemaal niks om aan de hand van een weekmenu af te vallen maar uiteindelijk was dat toch de extra stok achter de deur en mijn inspiratie bron om ondanks dat ik aan het afvallen was toch lekker te kunnen koken

De kracht van de afslankcursus is bewegen en goede voeding! Met behulp van tips van Jac, wekelijks wegen en veel sporten viel ik, langzaam aan, gemiddeld een pond per week af. Het ging niet hard maar... ik voelde me wel veel beter en mijn kleding mocht al snel een maat kleiner.
Inmiddels is er weer een "zomer" voorbij. Dit keer ben ik wel iets aangekomen maar gelukkig zit ik nog lang niet op mijn gewicht van vorig jaar.
Met gemak ben ik afgelopen week weer begonnen met het heerlijke weekmenu van Jac met afwisselende gerechten (zalm met oosterse groente/mega hamburger van tartaar/marokkaanse soep met couscous/andijvie schotel met spekjes) en de kilo's vliegen er weer af door het "spinnen" en sporten bij Aarts.

Ik zal nooit een slanke den worden maar ik voel me wel gezond, fit en gelukkig. Daarnaast geniet ik nog steeds van het leven en alles wat daarbij hoort.

Marcia de Wit