Gewichtsconsulenten Bollenstreek
all-fruit
Sandra Veenis
sandraveenis

Ik sport al een aantal jaren met veel plezier bij Aarts. Toch merkte ik de laatste tijd dat ik langzaam aan zwaarder werd.

Tijdens de koffie aan de bar bij Aarts hoorde ik dat Esther en Jacqueline een afslankcursus in combinatie met sportbegeleiding zouden gaan starten. Dat was een schot in de roos.
Zo kon ik lekker blijven sporten bij Aarts en onder begeleiding ook nog wat pondjes verliezen. Ik vroeg twee vriendinnen of ze ook mee wilden doen.

Het eerste contact met Jacqueline was gelijk positief.
Onder het genot van een kopje koffie legde zij uit, hoe de weekmenu's werkten en werd mijn gewicht, vetgehalte en centimeters gemeten.
Jacqueline was er ook tijdens het sporten en al snel ontdekte ik dat ik te zwaar sportte om af te vallen. Zo was ik mijn spieren aan het opbouwen in plaats van vet aan het verbranden!

Het samen met vriendinnen sporten en lijnen werkte erg motiverend en ondersteunend.
Ook kon ik Jacqueline sms'en en stuurde zij regelmatig sms'jes aan ons.
Jacqueline gaf je het gevoel dat je er niet alleen voor stond en gaf tussendoor nog tips voor lekkere gerechten om ook eens uit te proberen.

We zijn nu bijna een jaar verder en nog steeds heb ik de menu's bij de hand.
De cursus heb ik met een gezond gewicht en leefpatroon en een goed gevoel afgesloten en ik kan het iedereen aanraden.
De combinatie van een dieet met sporten samen met een attente vriendelijke begeleidster was voor mij de manier om het vol te houden.

Sandra Veenis